Airsoft kids Utrecht

Bij Funsport Hallen Utrecht in Utrecht Zuilen, vindt u de leukste combinatie funsporten. Van een eigenzinnig en avontuurlijk kinderfeestje tot een spannende en uitdagende sportactiviteit voor bedrijfuitje of teamuitje. Als je je afvraagt wat je allemaal kunt doen in Utrecht, neem dan eens een kijkje in ons aanbod van funsporten!

Wij bieden Archery Tag in Utrecht aan waarbij elke deelnemer krijgt: een masker, een boog en een aantal pijlen. De pijlen zijn uitgerust met een soft-top waardoor je elkaar niet beschadigd. Het is de bedoeling om elkaar met deze pijlen af te schieten.

Ook bieden we Re-Ball aan, te vergelijken met paintball. Er wordt niet geschoten met paintballetjes maar met kleine rubberkogels. Dit maakt het spel nog een stuk spannender.

Ook hebben we een mooi aanbod voor kinderen:  Airsoft voor kinderen is razend populair. Onderling de strijd aan met je vrienden in een waanzinnige tof speelveld. Ben jij dapper genoeg?

Airsoft kids Utrecht

Funsport is een catagorie binnen in de sportwereld waar alternatieve sporten in worden verzameld die als kenmerk beleving hebben. De competitie is ondergeschikt aan de ervaring (natuurlijk willen we wel winnen).

In Utrecht Zuilen, 500 meter naast het station, hebben we een prachtig speelveld waar jij samen met je vrienden, collega’s, familie of kinderen een onvergetelijke tijd kunt beleven. 

Er is meer dan genoeg ruimte om te parkeren en het is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. 

Adrenaline, plezier, sportiviteit en verbinding staan centraal.

Contact

Wij houden van persoonlijk contact en mailen of bellen het liefst voordat er geboekt kan worden! Hierdoor kunnen we uw persoonlijke wensen bespreken en een voorstel op maat doen! Wij hebben er in ieder geval zin in!

Wil je direct contact met ons en niet wachten op een e-mail? Bel ons dan op: +31627129099

  • Adres

    CAB rondom 90 Utrecht Zuilen

  • Telefoonnummer

    +31627129099

  • E-mail

    info@funsporthallen.nl